10 redenen om te kiezen voor begeleiding bij je photobooth

Sascha / 28 januari 2019

Hieronder leggen wij uit waarom het belangrijk is om te kiezen voor begeleiding bij de photobooth. De Flitspaal staat voor een persoonlijke aanpak en duurzame kwaliteit. Daarom hanteren wij ook onderstaande punten!1) Zichtbaarheid. De fotozuil is zichtbaar opgesteld en valt op door haar flitsende uiterlijk! Met de lichtdoorlatende uitsparingen zullen de bliksemschichten bij elke flits oplichten!

2) Enthousiaste begeleiding. Wij zorgen dat er altijd iemand aanwezig is, om de gasten uit te dagen de mooiste foto's te maken.

3) Alles loopt op rolletjes. Omdat er altijd iemand van #teamdeflitspaal aanwezig is, kunnen eventuele problemen direct worden opgelost. Wij zorgen dat we altijd genoeg rolletjes bij ons hebben! Zo kunnen jullie zelf én de ceremoniemeester lekker ontspannen.

4) Een mooi gevuld gastenboek. Wij zorgen dat de gasten een leuk verhaaltje schrijven bij de foto's in het gastenboek.

5) Persoonlijk. Wij doen dit vanuit onze passie, wij geven graag persoonlijke aandacht en denken met jullie mee.

6) Kwaliteit. Een hoge kwaliteit fotopapier en camera zorgen voor mooie beelden. De foto's zijn er altijd in digitaal en groot formaat.

7) Duurzaam. Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke aanpak. Zo hebben wij props van resthout, en bieden wij een duurzaam pakket aan.

8) Relaxed. Iedereen komt op de foto, en sommigen zelfs wel 10 keer! Bij ons zullen er geen irritaties in de rij ontstaan :)

9) Aandenken. Ook krijgt iedereen een mooi aandenken mee naar huis. Wij printen alle fotostrips tweemaal uit, 1 voor in het gastenboek en 1 voor de gasten zelf. Daarnaast sturen we nog een digitaal bedankje.

10) Hulp. Wij helpen de gasten graag bij het uitkiezen van props, maar kunnen ook altijd helpen als er iemand niet groot genoeg is of om een andere reden niet bij de lens kan. Iedereen komt op de foto, niemand blijft achter!

Vintage koffer gevuld met flitsende attributen

Sascha / 25 juni 2018

Alles staat klaar om te vertrekken, op naar onze eerste boeking. De jarige Paula wordt 60 jaar en viert haar verjaardag met diner. Zij heeft ons gevraagd voor een Flitsbezoek: een uur flitsen, met gastenboek en een op maat gemaakte fotostrip. Omdat het de eerste boeking is, gaan we samen.

De vintage koffer vol met vrolijk gekleurde attributen trekt al snel de aandacht van de gasten. Zoals brillen, hoedjes, Hawaii slingers en het zelfgemaakte 60 verkeersbord. Deze is trouwens uit één stuk resthout gezaagd en vervolgens beschilderd door Sascha met haar 10 jarige oppaskind. Hoe leuk is dat!

Speciaal voor vandaag hebben we een fotostrip ontworpen. Er is gekozen voor Flitspaal-geel, met een vlaggenlijn tussen de1ste 2 foto’s en in het midden aan de zijkant een verkeersbord met “Paula 60” als titel.

Tijdens het flitsen zien we alleen maar lachende gezichten. Iedereen heeft vol enthousiasme zijn / haar attribuut uit de koffer gekozen. Tijd om plaats te nemen voor de Flitspaal. Er wordt afgeteld, in 3, 2, 1 FLITS! Nadat er drie foto’s zijn gemaakt wordt het resultaat twee keer geprint. Eén fotostrip voor in het gastenboek en de andere om thuis op te hangen aan de koelkast, zodat iedereen het ziet :).

Het gastenboek ligt klaar om beschreven en beplakt te worden. Alle gasten laten voor de jarige een warm, grappig en liefdevol bericht achter.

We zijn trots op het eindresultaat. Iedereen was blij, het gastenboek ziet er mooi gevuld uit met leuke foto’s en lieve berichten. Wat een top bezoek.

Dit smaakt naar meer! Op naar de volgende boeking :)

Flitsende groet, De Flitspaal. De leuke tastbare herinnering van het moment.

Van resthout tot flitsend attribuut

Sascha / 30 mei 2018

Wat is er nou leuker dan je eigen props ontwerpen? Nou, je eigen props ontwerpen én schilderen!

Resthout
Alle houten props zijn door ons ontworpen en gemaakt van resthout. Ze gaan altijd met De Flitspaal mee, onze duurzame en unieke props. Omdat ze van hout zijn - en niet van papier - feesten ze langer met ons mee. Dus naast een redding uit de versnipper bak hebben ze ook nog eens een langer en gelukkiger leven. Uit een stuk resthout hebben we schijven laten zagen met en zonder reliëf. Vervolgens heeft Sascha deze schijven meegenomen naar haar werk, om met haar creatieve oppaskind thematisch te gaan schilderen.

Verven
We beginnen met het verven. De schijf krijgt een laagje “boter” met daarboven blauwe en witte muisjes. Ook gaan we voor de baby meisjes biscuitjes maken. Rood en wit mengen wordt babyroze met niet te vergeten, de witte muisjes. Naast babyshowers zijn er natuurlijk ook jarigen, met een bijzondere leeftijd. Rood, wit en zwart zijn nodig voor de verkeersborden. We hebben de buitenkant rood geschilderd, de binnenkant wit en in het midden de leeftijd geschilderd met zwarte verf. Daar hebben we het eerste leeftijd verkeersbord!

Alle schijven zijn voorzien van mooie kleuren met beschermlaag, zodat ze lang mee kunnen gaan. Laat de baby showers en jarigen maar komen. Wij zijn er klaar voor :)